МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Сплетом разних околности, Младост ГАТ ће већ шести меч заредом играти као гост. Два пута одлаган је сусрет да Смедеревом 1924, па је дуго чекано домаћинство у првенству померено за, најпре, меч са Мачвом идућег викенда, не рачунајући куп дуел против Војводине који ће се играти на стадиону ,,Карађорђе“. За сутра (недеља, 13) заказан је мегдан у Вршцу, са истоименим ривалом, у оквиру 19. кола Моцарт Бет Прве лиге Србије.

– Ново гостовање екипи, која другу годину има стабилну улогу у овом рангу. Код куће играју на резултат, а чине је играчи који су се доказали и на вишем нивоу. У прилог томе очекује нас изузетно тежак меч. У ситуацији смо да немамо лаку утакмицу, положај на табели намеће притисак да нам је свака као финале. Играчи су тога свесни. Надам се да ћемо сутра на добар начин одговорити уласку у утакмицу и да ћемо бити такмичарски настројени и на крају имати задовољства да кажемо да смо нешто урадили, а то је да упишемо бод(ове) који ће нам значити – каже главнокомандујући у Младости ГАТ, Душан Бајић.

Александар Видовић, леви бек нагласио је да тим мора бити на нивоу минулих издања како би се са учинком вратили у Нови Сад.

– Сутра нас очекује једна тешка и захтевна утакмица против чврсте и организоване екипе поготово када игра на домаћем терену, али верујем ако поновимо наше игре и нашу борбу из претходних пар утакмица да ћемо се у Нови Сад вратити са три бода.