Нису фудбалери Младости ГАТ успели да савладају Инђију и забележе први тријумф (0:1), па ће то покушати да учине у 4. колу, а за ривала имаће ОФК Вршац. Меч је на програму у недељу у 17 сати на ГАТ арени.

– После пораза у прошлонедељном колу од Инђије, немамо ни времена ни простора за туговање. Мислим да нисмо заслужили тај минималан пораз, покушаћемо то што пре да заборавимо и исправимо већ сутра, у дуелу са ОФК Вршцем. Нама је свака следећа утакмица битна, квалификациона. Очекујем да пружимо праву игру, да реализација буде много боља, а дефанзивно да сведемо грешке на минимум. Екипа је спремна и надам се да ћемо доћи до три бода – каже Кртолица.

Кристијан Живковић дошао је из комшијског РФК Новог Сада 1921, за меч са Митровчанима није био у протоколу, док је у Смедереву и против Инђије улазио са клупе.

– Пред нама је битан меч са ОФК Вршцем. Добро су стартовали и без пораза су. Биће тешко за игру, с обзиром на најављену високу температуру. Било како било, чека нас озбиљан задатак, али на нама је да се покажемо у правом светлу и победимо утакмицу – рекао је Кристијан Живковић.