После одложене утакмице на Новом Београду са Радничким, Младост ГАТ ће у 10. колу Моцарт Бет Прве лиге дочекати екипу ГФК Дубочице. Стање на табели ни мало пријатно за изабранике Бранка Жигића, који ће покушати да забележе прву тројку на мечу који је на програму у понедељак (15), против Лесковчана.

– Ново коло, нова утакмица. Не знам колико нам је пријало одлагање у среду. Припремали смо се за једно, а дочекало нас је друго, међутим добро нам је дошло да сузбијемо редове пред наредно коло. Иако знамо да нисмо у завидној ситуацији на табели да смо и даље последњи, једина смо екипа која нема победу – отворено ће Бранко Жигић, шеф.

– Долази нам екипа Дубочице, с обзиром на дебитанстку улогу, мислим да су добро стартовали и да имају доста бодова за тренутни положај. Опет оно што нас само занима је победа. Не смем више да обећам, али могу да кажем да морамо да уложимо максималан труд како бисмо дошли до ње. Шеста утакмица код куће свега један бод – заиста је мало. Уз одређен напор и добру енергију можемо и морамо да победимо. Сви конкуришу за тим, осим Немање Илића који има картоне. Играчи су свесни ситуације и учиниће све како бисмо забележили прву победу – рекао је Жигић.

Исто размишља и Филип Јездовић, универзалац Младости ГАТ.

– Чека нас тешка утакмица, долази нам јак противник са добрим појединцима, али ми морамо да победимо. Време је да бодови остану на ГАТ арени – оптимиста је Филип Јездовић.