ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

ОФК Бечеј 1918 – Младост ГАТ 1:3 (1:1)

Бечеј – Стадион крај Тисе. Гледалаца: 50. Судија: Срђан Тановић (Суботица). Стрелци: Кобиљски у 3. за ОФК Бечеј 1918, Ковачев у 44, Вујаклија у 56. и Ђуричин у 89. за Младост ГАТ.

ОФК БЕЧЕЈ 1918: Милованов, Симоновић (од 20. Харди), Зељковић, Воргучин, Миловановић, Тодоровић (од 40. Јелић), Вјештица, Тутњевић, Томић, Кобиљски, Живков. Играли су још: Ћук, Томчић, Ћурчић.

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Танасин, Јездовић, Н. Илић, Дробњак, Керкез, Поповић, Кокановић, Павлица, Ковачев, Вујаклија. Играли су још: Брборић, Балабановић, Вјештица, Јелић, Ф. Илић, Живковић, Ђуричин, Глушчевић.

У последњој провери пред старт за бодове, Младост ГАТ је поразила екипу ОФК Бечеја 1918. Нију слутило на добро, када је грешку одбране Новосађана, у гол претворио Жарко Кобиљски. Ређале су се шансе на другој страни, а истицао се Милованов одличним интервенцијама, од којих треба истаћи параду, након ударца Ковачева, али пред одмор био је немоћан, јер је исти играч крунисао асистенцију Павлице и продор са леве стране. Домаћин је био на издисају, а другу капитулацију потписао је у 56. минуту, Керкез је пронашао капитена Вујаклију, којем није био тешко да смести лопту у празну мрежу. Минут пре краја, тачку је ставио Огњен Ђуричин, напад је повукао брзоноги Филип Илић и послужио некадашњег играча Војводине за коначних – 1:3.