Mladost GAT je ostala bez utakmice u minuloj rundi zbog natopljenog terena na GAT areni i duel sa Smederevom 1924 igraće se u drugom terminu.

Za sutra predviđena je zaostala utakmica 9. kola sa Radničkim na Novom Beogradu (13) i pred taj meč očekivanja u taboru Bistričana su sledeća:

– Nismo igrali sa Smederevom iz poznatih razloga, zbog vremenskih neprilika. Imali smo dan-dva da se spremimo za našeg narednog rivala, koji je svoju utakmicu odigrao u zakazano vreme. Sigurno da nam ne odgovara trenutna pozicija na tabeli i ona nas tera da u svaku utakmicu uđemo fokusirani. Radnički je ekipa koja želi da igra i na kreativan način dođe do gola. Obaveza nam je da nametnemo našu igru i iz toga da ostvarimo pobedu, ako je to moguće tj. pozitivan rezultat – istakao je Dušan Bajić, šef Mladosti GAT.

Lukijan Abadžija deluje u ofanzivnom delu manevra, lako ulazi u šanse i biće pretnja rivalu sa Novog Beograda.

– Očekuje nas jedna teška utakmica kao i svaka do sada. Tamo je težak teren, ali mislim ako se dobro adaptiramo i ispoštujemo zahteva šefa da ćemo ostvariti dobar rezultat. Nadamo se pobedi – kaže mladi Abadžija.