ЈЕДИНСТВО СА УБА НАРЕДНИ РИВАЛ “ГАТОВАЦА“

Јесенас, у дуелу Младости ГАТ и Јединства са Уба, било је чак седам голова, а славили су гости резултатом – 3:4. Безброј атрактивних потеза виђено је те септембарске суботе, а нема сумње да ће тако бити и сутра када ће Јединство узвратити домаћинство. Заједничко за обе екипе јесу два везана подвига на старту другог дела трке, Убљани су савладали Митровчане и Смедерево 1924, док су Танасин и другови надмудрили Слободу и Металац из Горњег Милановцa, минулог викенда. Шеф Бистричана, Душан Бајић са дозом респекта говорио је о наредном противнику.

– По мом мишљењу једно од најтежих гостовања у регуларном делу првенства, из разлога што Јединство током целе сезоне игра констанствно и од почетка је у првој половини табеле. Сви знају да је њихов нападачки ростер директан и брз, уз то имају доста играча које познајем, а издвојио бих Деју Милићевића, капитена са којим сам сарађивао у ТСЦ-у – каже Бајић.

Старт је обећавајући за његове ученикe, из два кола имају максималан учинак.

– После две победе, приближили смо се екипама које су изнад црте, смањивши минус. На све играче могу да рачунам, јер се у тим враћају Бјелош и Чечарић, који су претходно коло пропустили због картона. Добро смо тренирали и надам се да ћемо наставити, да правимо добар резултат и да дописујемо бодове на наш конто – истакао је Душан Бајић.

Милан Јокић, везиста надовезао се на Бајићеве речи:

– Нисмо у ситуацији било коме да претимо. Имамо своје адуте, везали смо две победе, тако да идемо тамо да се надигравамо па ћемо видети шта ће нам то донети – поручио је Милан Јокић.

Меч на стадиону “Драган Џајић“ између домаћег Јединства и гостујуће Младости ГАТ игра се у четвртак у 14 сати.