MOCART BET PRVA LIGA: MLADOST GAT – KOLUBARA 3:1

Od nedeljnog susreta sa Kolubarom, Mladost GAT je dobila mnogo. Nije to samo pobeda i tri boda, već i mnogo bolji položaj pred doigravanje od onog koji se sam nametao pre desetak dana, izvojevani pogocima Vukadinovića (2) i Šušnjara.

– Bili smo svesni situacije u kojoj se nalazimo i toga da nemamo drugog izbora, osim pobede. Od početka smo ušli jako u susret sa Lazarevčanima, nametnuvši stil igre koji je nama pogodovao i to nam se isplatilo. Dokazali smo nesumnjivi kvalitet koji naš tim ima i to nam je dodatno podiglo nivo samopouzdanja. Očekujem da ćemo u plej-autu, nastavimo li ovako, izboriti cilj i ostati u ovom rangu – kaže Šušnjar, strelac drugog gola.

Golgeter iz Rume ističe da je sve u rukama fudbalera Mladosti GAT.

– Imamo kvalitetnu i jaku ekipu, da je sve bilo kako je trebalo, nije ni trebalo da se nađemo u borbi za opstanak. Šta je – tu je, ona je naša realnost i učinićemo sve da produžimo prvoligaški status. Još uvek ne znamo kompletan raspored u plej-autu, ali, svejedno, cilj nam je da u svakom narednom susretu idemo na tri boda. Dobro je to što sada sve zavisi isključivo od nas samih, a na ekipi je da pokaže sposobnost i potencijal koji ima.

Od dolaska trenera Perišića, Šušnjar i saigrači znaju samo za pobede. Jučerašnja je bila treća u nizu.

– S novim šefom, među nas je stigla i nova energija. Bitno je da nastavimo u ovom ritmu, jer je atmosfera među igračima, kao i u klubu, na visokom nivou i to, jednostavno, moramo da iskoristimo – dodao je Šušnjar.