Parirali su ,,gatovci“ lideru prvenstva na Karaburmi, u prethodnom kolu, uz otpor u prvom poluvremenu, ali nastavak igre obeležili su fudbaleri OFK Beograda i zabeležen je još jedan poraz – 2:0. Sutrašnji duel protiv Tekstilca, za Mladost GAT je označen sa “biti il’ ne biti“. Žigićevim izabranicima, kada pogledamo na tabelu, samo pobeda donesi boljitak u poretku prvoligaša…

– Očekuje nas teška utakmica. Tekstilac je čvrsta ekipa, primaju malo golova i u vrhu su. U prethodnom meču savladali su drugoplasirano Smederevo – kaže Nikola Pavlica, najbolji strelac Mladosti.

I potom dodaje:

– Moramo biti na visokom nivou. Zanima nas samo pobeda, verujem da ćemo konačno razbiti maler i ostvariti je pred našom publikom – rekao je Pavlica.

Utakmica 14. kola Mocart Bet Prve lige Srbije, na GAT areni, između domaće Mladosti GAT i gostujućeg Tekstilca iz Odžaka, igra se sutra (subota) u 14 časova.

Iz kluba stiže poziv navijačima, da podrže ekipu u veoma bitnom meču koji može da okrene sezonu i vine fudbalere Mladosti GAT u neke mirnije vode. Lako je bodriti tim kada je zagarantovan uspeh, sada kada je najteže, došlo je vreme da pokažete privrženost i odanost. Svi na stadion!