Парирали су ,,гатовци“ лидеру првенства на Карабурми, у претходном колу, уз отпор у првом полувремену, али наставак игре обележили су фудбалери ОФК Београда и забeлежен је још један пораз – 2:0. Сутрашњи дуел против Текстилца, за Младост ГАТ је означен са “бити ил’ не бити“. Жигићевим изабраницима, када погледамо на табелу, само победа донеси бољитак у поретку прволигаша…

– Очекује нас тешка утакмица. Текстилац је чврста екипа, примају мало голова и у врху су. У претходном мечу савладали су другопласирано Смедерево – каже Никола Павлица, најбољи стрелац Младости.

И потом додаје:

– Морамо бити на високом нивоу. Занима нас само победа, верујем да ћемо коначно разбити малер и остварити је пред нашом публиком – рекао је Павлица.

Утакмица 14. кола Моцарт Бет Прве лиге Србије, на ГАТ арени, између домаће Младости ГАТ и гостујућег Текстилца из Оџака, игра се сутра (субота) у 14 часова.

Из клуба стиже позив навијачима, да подрже екипу у веома битном мечу који може да окрене сезону и вине фудбалере Младости ГАТ у неке мирније воде. Лако је бодрити тим када је загарантован успех, сада када је најтеже, дошло је време да покажете приврженост и оданост. Сви на стадион!