MOCART BET PRVA LIGA

Radnički (SM) – Mladost GAT 0:0

Sremska Mitrovica – Gledalaca: 150. Sudija: Nikola Petrović (Šajkaš). Žuti kartoni: Miodragović, Ilić (Radnički), Tanasin, Pavlica (Mladost GAT).

RADNIČKI (SM): Ostojić, Miodragović, Ivić, Gajić, Stefanović (od 46. Ivković), Ilić, Prljević (od 23. Mičicanović), N. Cvetković, Petrović, S. Cvetković (od 42. Mitrović), Mićić.

MLADOST GAT: Elesin, N. Ilić, Kerkez, Bjeloš, Tanasin, Vukčević (od 75. F. Ilić), Živković (od 75. Jezdović), Balabanović, Abadžija (od 64. Pavlica), Bugarin, Čečarić.

Iz Sremske Mitrovice Mladost GAT se vraća samo sa bodom. Od dobre igre i prilika nije bilo vajde, a odbrana Mitrovčana uspela je da odoli i domaći su zadovoljniji bodom. Nakon otete lopte na sredini, pucao je Živković pored gola, dok je 120 sekundi kasnije Kerkez gađao, a sa druge stative Abadžija loše reagovao. Bojan Čečarić izdržao je duel na sredini, lopta je došla do Abadžije i njegov volej osujetio je golman Ostojić.

Na startu drugog dela Živković je prošao po desnoj strani, bio u dobroj situaciji, ali se odlučio na dodavanje pa je potencijalna prilika otišla u nepovrat. U 59. minutu Ostojić je napustio gol u nameri da otkloni opasnost, saigrači su pritrčali u pomoć, a Bojan Čečarić sa 30-tak metara prebacio mrežu.

Domaćin je vrebao iz kontre, Lazar Mićić istrčao je 50 metara i došao do šesnaesterca, ali ga je Tanasin izblokirao.

U 17. kolu, Mladost GAT će ugostiti ekipu Smedereva 1924.