МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Раднички (СМ) – Младост ГАТ 0:0

Сремска Митровица – Гледалаца: 150. Судија: Никола Петровић (Шајкаш). Жути картони: Миодраговић, Илић (Раднички), Танасин, Павлица (Младост ГАТ).

РАДНИЧКИ (СМ): Остојић, Миодраговић, Ивић, Гајић, Стефановић (од 46. Ивковић), Илић, Прљевић (од 23. Мичицановић), Н. Цветковић, Петровић, С. Цветковић (од 42. Митровић), Мићић.

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Н. Илић, Керкез, Бјелош, Танасин, Вукчевић (од 75. Ф. Илић), Живковић (од 75. Јездовић), Балабановић, Абаџија (од 64. Павлица), Бугарин, Чечарић.

Из Сремске Митровице Младост ГАТ се враћа само са бодом. Од добре игре и прилика није било вајде, а одбрана Митровчана успела је да одоли и домаћи су задовољнији бодом. Након отете лопте на средини, пуцао је Живковић поред гола, док је 120 секунди касније Керкез гађао, а са друге стативе Абаџија лоше реаговао. Бојан Чечарић издржао је дуел на средини, лопта је дошла до Абаџије и његов волеј осујетио је голман Остојић.

На старту другог дела Живковић је прошао по десној страни, био у доброј ситуацији, али се одлучио на додавање па је потенцијална прилика отишла у неповрат. У 59. минуту Остојић је напустио гол у намери да отклони опасност, саиграчи су притрчали у помоћ, а Бојан Чечарић са 30-так метара пребацио мрежу.

Домаћин је вребао из контре, Лазар Мићић истрчао је 50 метара и дошао до шеснаестерца, али га је Танасин изблокирао.

У 17. колу, Младост ГАТ ће угостити екипу Смедерева 1924.