МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Раднички (НБ) – Младост ГАТ 2:2 (1:2)

Нови Београд – Стадион крај Студењака. Гледалаца: 150. Судија: Никола Ђорђевић (Аранђеловац). Стрелци: Крапухин у 14. и Пешукић у 62. за Раднички, Абаџија у 20. и Живковић у 32. минуту за Младост ГАТ. Жути картони: Лукић, Матејевић, Шкорић (Раднички), Бјелош, Елесин, Павлица (Младост ГАТ).

РАДНИЧКИ (НБ): Радојичић, Недељковић (од 46. Кривокапић), Матејевић, Пешукић, Нуредини (од 71. Кукољ), Шкорић, Пешић, Лукић (од 71. Кнежевић), Ђокић (од 90+1. Ћурчић), Крапухин (од 46. Адерунму), Симчевић

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Н. Илић, Керкез, Бјелош, Вукчевић (од 58. Павлица), Јездовић, Живковић (од 71. Ф. Илић) , Балабановић (од 71. Јокић), Абаџија (од 71. Кокановић), Бугарин, Чечарић (од 79. Вујаклија).

Одлична утакмица виђена је на Новом Београду, упркос киши и тешким условима за игру. Из прве шансе домаћин је повео, испала је одбрана Младости, после напада по десној страни пошто је Симчевић повукао лопту и након комбинације са Нурединијем упутио ју је на петерац, Елесин је био савладан, док ју је у празну мрежу спровео Рус Крапухин. Одговор је стигао шест минута касније, Живковић је окренуо чуваре, шутирао, а на правом месту нашао се Абаџија и одбитак спровео у мрежу, вративши утакмицу на почетак. Није се дуго чекало на нову радост фудбалера Младости ГАТ, јер је Кристијан Живковић крунисао контру и додавање Ивана Вукчевића прецизним ударцем са дистанце – 1:2. У 43. минуту са капице шеснаестерца шутирао је Данило Пешукић, Елесин је одлично реаговао и одбио лопту, а Матејевић неометан промашио читав гол. Још једну добру шансу пропустио је Раднички у надокнади првог дела, Александар Симчевић је покушао главом након корнера са десне стране, али је одбрана Младости лопту већ виђену у мрежи са линије пребацила ван граница игралишта. Немања Ђокић сервирао је Младену Лукићу, а његов шут са 10-ак метара неочивано завршио преко пречке. Домаћин је офанзиву материјализовао у 62. минуту, Пешић је заврнуо у шеснаестерац ривала, Анерунму оставио повратну, а Пешукић распалио по лопти, која је закачила Бугарина довољно да превари Елесина – 2:2. Савезник гостију у 83. минуту била је статива, капитен Ђокић није имао среће. Последњу шансу за Младост ГАТ није искористио резервиста Кокановић, повукао је лопту са своје половине и гађао, али покрај десне стативе па је плен подељен на равне части.