Партизан – Младост ГАТ 3:1 (3:1)

Земун – СЦ Партизан -Телеоптик. Гледалаца: 50. Судија: Андрија Стојановић (Београд). Стрелци: Северина у 9, 34. и Белић у 39. за Партизан, Кокановић у 23. за Младост ГАТ. Жути картон: Вјештица (Младост ГАТ).

ПАРТИЗАН: Поповић, Илић, Марковић, Антић, Шћекић, Белић, Филиповић, Северина, Натко, Трифуновић, Павловић. Играли су још: Стевановић, Стјепановић, Јевремовић, Баждар.

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Дробњак, Н. Илић, Керкез, Кокановић, Поповић, Јездовић, Балабановић, Ф. Илић, Вујаклија, Ковачев. Играли су још: Дражић, И. Кудрић, Павлица, Бркић, Вјештица, Н. Кудрић, Брборић, Милисављевић, Петовић, Малбаша.

Лако је испала одбрана Младости ГАТ, Белић је сервирао Северини, који је рутински завршио посао. У ритму јаких тренинга и са кашњењем у односу на остале тимове Прве лиге ,,гатовци“ су пружили јак отпор, а изједначио је Кокановић, после кратког предаха због велике спарине, Поповић је пресекао напад Партизана и асистирао, презимењак на голу црно-белих морао је боље да реагује. У 34. минуту, Натхо и Северина су изиграли прволигаше, након дуплог паса, другу рецку је уписао новајлија из холандског Ден Хага. За коначан исход, касније ће се испоставити, рецку је ударио Кристијан Белић крунисавши акцију са десне стране. Тренери су променили већину играча у наставку, шанси је било на обе стране, а недостајали су голови.