МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

ОФК Вршац – Младост ГАТ 2:0 (0:0)

Вршац – Градски стадион. Гледалаца: 250. Судија: Никола Бикић (Зрењанин). Стрелци: Куми у 48. и Главинић у 73. минуту. Жути картони: Петровић (ОФК Вршац), Вукчевић (Младост ГАТ).

ОФК ВРШАЦ: Андријанић, Петрић, Грек (од 69. Стојановић), Брауновић (од 83. Зоћевић), В. Благојевић, Лазевски, Чејић (од 83. Тодоровић), Главинић (од 90+4. Миливојевић), Куми, Томић, Сташевић.

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Дробњак, Н. Илић, Керкез (од 74. Видовић), Бјелош, Танасин, Вукчевић (од 55. Ђуричин), Живковић, Балабановић (од 74. Павлица), Поповић (од 55. Јокић), Чечарић (од 66. Вујаклија).

Утакмица у Вршцу почела је пеналом за Младост ГАТ. Аут је извео капитен Танасин, Живковић се ослободио двојице чувара и када је улетео у 16 метара оборио га је Френсис Куми. Иван Вукчевић преузео је одговорност, међутим, промашио је цео гол, па је уместо „сигурног“ вођства са 11 метара, гост морао кроз игру да тражи пут до мреже. Наставили су се безуспешни покушаји, Чечарићу се испречила статива, док је на другој страни парадом Елесин осујетио Ђорђа Главинића. Добру шансу имао је домаћин у 30. минуту, Вукашин Брауновић истрчао је испред Елесина, лобовао га, а у последњи час Лука Дробњак покупио је лопту са линије, недозволивши радост Вршчана. 120 секунди касније центрирао је Лазевски, а шутирао Урош Чејић, покрај леве стативе.

Френсис Куми донео је вођство домаћима. Матија Грек је извео корнер, док је крилни нападач са 10 метара прецизним ударцем савладао Елесина. У 65. минуту бележи се ударац Огњена Ђуричина, уз добру интервенцију Андријанића. Након олако изгубљене лопте на средини игралишта и неуспеле офсајд замке, ОФК Вршац је дуплирао предност. Урош Чејић уписао је асистенцију, а Ђорђе Главинић подебљао плус – 2:0. Покушали су да смање резултат ученици тренера Бајића, али, да би нешто променили, нису били довољно опасни или када би им се указала могућност да припрете бирали су погрешна решења.