MOCART BET PRVA LIGA

Mladost GAT – RFK NS-1921 0:1 (0:0)

Novi Sad – GAT arena. Gledalaca: 1000. Sudija: Nenad Đorđević (Guča). Strelac: Milosavić u 50. minutu. Žuti kartoni: Mitošević, Dubačkić, Tanasin (Mladost GAT).

MLADOST GAT: Živković, Vukadinović, Jokić (od 59. Mitošević), Đuričin (od 46. Čečarić), Kokanović (od 76. Živković), Tanasin, Šušnjar, Vidović, Bugarin (od 75. Drobnjak), Popović (od 46. Bjeloš), Dubačkić.

RFK NS-1921: Puškić, Milosavić (od 66. J. Ilić), Rac, Derviši, Pašagić, Msanga, Maiga, Blagojević, Mandić, Gvozdenović (od 60. Serdar), Marković (od 78. Varga).

Posle poraza od Novobeograđana, sa GAT arene plen je odneo i gradski rival RFK Novi Sad 1921 identičnim rezultatom – 0:1. Bila je to još jedna neubedljiva partija pulena trenera Bajića, naročito posle vođstva “kanarinaca“, a ozbiljnije prilike za izjednačenje i remi mogli smo da vidimo tek u finišu.

Bolja igra s početka susreta i šanse Vukadinovića i Šušnjara nisu željeno rezultirale, a u nadoknadi pred odmor i Vidovića. Pretili su i gosti, preko Milosavića i Msange, takođe, bez uspeha, pa prvo poluvreme kao da se, na semafor gledano, nije ni igralo.

Trenutak iz 50. minuta odlučio je kome će pripasti kolač sa GAT arene, a Milosavić je iz slobodnjaka naciljao donji ugao, izazvavši erupciju oduševljena žuto-plavih. Osim pokušaja Kokanovića, morali smo da čekamo maltene nadoknadu za nova uzbuđenja pred golom rivala sa Detelinare, Bjeloš je izblokiran, dok je Šušnjara osujetio Puškić, a sa druge strane Novi Sad je, čini se bio bliži pogotku, nakon dve dobre šanse iz kontre, Živković se istakao.

Mladost GAT iduće subote, iza južne tribine stadiona „Rajko Mitić“, igra sa ekipom RFK Grafičara.