МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Младост ГАТ – РФК НС-1921 0:1 (0:0)

Нови Сад – ГАТ арена. Гледалаца: 1000. Судија: Ненад Ђорђевић (Гуча). Стрелац: Милосавић у 50. минуту. Жути картони: Митошевић, Дубачкић, Танасин (Младост ГАТ).

МЛАДОСТ ГАТ: Живковић, Вукадиновић, Јокић (од 59. Митошевић), Ђуричин (од 46. Чечарић), Кокановић (од 76. Живковић), Танасин, Шушњар, Видовић, Бугарин (од 75. Дробњак), Поповић (од 46. Бјелош), Дубачкић.

РФК НС-1921: Пушкић, Милосавић (од 66. Ј. Илић), Рац, Дервиши, Пашагић, Мсанга, Маига, Благојевић, Мандић, Гвозденовић (од 60. Сердар), Марковић (од 78. Варга).

После пораза од Новобеограђана, са ГАТ арене плен је однео и градски ривал РФК Нови Сад 1921 идентичним резултатом – 0:1. Била је то још једна неубедљива партија пулена тренера Бајића, нарочито после вођства “канаринаца“, а озбиљније прилике за изједначење и реми могли смо да видимо тек у финишу.

Боља игра с почетка сусрета и шансе Вукадиновића и Шушњара нису жељено резултирале, а у надокнади пред одмор и Видовића. Претили су и гости, преко Милосавића и Мсанге, такође, без успеха, па прво полувреме као да се, на семафор гледано, није ни играло.

Тренутак из 50. минута одлучио је коме ће припасти колач са ГАТ арене, а Милосавић је из слободњака нациљао доњи угао, изазвавши ерупцију одушевљена жуто-плавих. Осим покушаја Кокановића, морали смо да чекамо малтене надокнаду за нова узбуђења пред голом ривала са Детелинаре, Бјелош је изблокиран, док је Шушњара осујетио Пушкић, а са друге стране Нови Сад је, чини се био ближи поготку, након две добре шансе из контре, Живковић се истакао.

Младост ГАТ идуће суботе, иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“, игра са екипом РФК Графичара.