VREME ZA PRVU POBEDU KOD KUĆE

I dalje nije prijatan pogled na tabelu iz ugla fudbalera Mladosti GAT, ali je situacija mnogo bolja nego pre 15-ak dana. Ostvarena pobeda u Lazarevcu, nad Kolubarom i remi, minulu rundu, u Sremskoj Mitrovici daju za pravo izabranicima trenera Bajića da pozitivno razmišljaju uoči sutrašnje utakmice (13) sa visoko pozicioniranim Smederevom 1924.

– Dolazi nam ekipa koja ima dosta više bodova od nas i nema psihološki pritisak kao mi – kaže Dušan Bajić, šef Mladosti GAT. – Znamo da neće biti lako, ali naša postupnost u radu u smislu metodike i načina rada mi daje za pravo da verujem u bolje izdanje nego u minula dva kola. Očekujem viši nivo igre, konkretnost u poslednjoj trećini i pobedu, kao krajnji ishod, koja bi valorizovala ove dve utakmice – poručio je Bajić.

Vezista Dragan Kokanović ističe:

– Igramo protiv dobre ekipe, Smederevo je u vrhu i doći će u Novi Sad sa namerom da pobede utakmicu. Na nama je da na tu njihovu disciplinovanu igru odgovorimo na pravi način, da svih 90 minuta držimo koncentraciju. Trudićemo se da produžimo niz dobrih igara i nadam se da će tri boda ostati na GAT areni – rekao je Kokanović.

Za ovaj susret Novosađani će biti lišeni pomoći požutelog kapitena Tanasina i povređenog Drobnjaka.