ВРЕМЕ ЗА ПРВУ ПОБЕДУ КОД КУЋЕ

И даље није пријатан поглед на табелу из угла фудбалера Младости ГАТ, али је ситуација много боља него пре 15-ак дана. Остварена победа у Лазаревцу, над Колубаром и реми, минулу рунду, у Сремској Митровици дају за право изабраницима тренера Бајића да позитивно размишљају уочи сутрашње утакмице (13) са високо позиционираним Смедеревом 1924.

– Долази нам екипа која има доста више бодова од нас и нема психолошки притисак као ми – каже Душан Бајић, шеф Младости ГАТ. – Знамо да неће бити лако, али наша поступност у раду у смислу методике и начина рада ми даје за право да верујем у боље издање него у минула два кола. Очекујем виши ниво игре, конкретност у последњој трећини и победу, као крајњи исход, која би валоризовала ове две утакмице – поручио је Бајић.

Везиста Драган Кокановић истиче:

– Играмо против добре екипе, Смедерево је у врху и доћи ће у Нови Сад са намером да победе утакмицу. На нама је да на ту њихову дисциплиновану игру одговоримо на прави начин, да свих 90 минута држимо концентрацију. Трудићемо се да продужимо низ добрих игара и надам се да ће три бода остати на ГАТ арени – рекао је Кокановић.

За овај сусрет Новосађани ће бити лишени помоћи пожутелог капитена Танасина и повређеног Дробњака.