ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Младост ГАТ – Кабел 4:0 (1:0)

Нови Сад – ГАТ арена. Гледалаца: 200. Судија: Никола Вукмановић (Нови Сад). Стрелци: Милисављевић у 21, 58, Малбаша у 65. и Ф. Илић у 80. минуту. Жути картони: Кудрић и Кокановић (Младост ГАТ).

МЛАДОСТ ГАТ: Дражић, Петовић, Ф. Илић, Брборић, Кудрић, Милисављевић, Балабановић, Стојановић, Вјештица, Јелић, Ковачев. Играли су још: Елесин, Дробњак, Н. Илић, Керкез, Кокановић, Малбаша, Вујаклија, Павлица, Јездовић, Поповић.

Фудбалери Младости ГАТ забележили су прву победу у оквиру припрема за сезону у Првој лиги Србије, а оружје је, на ГАТ арени, положила екипа Кабела, српсколигаша. Већ у 10. минуту, узбуђење пред голом домаћих, Новаковића, капитена Кабела, оборио је Кудрић, добро постављени судија Вукмановић, без оклевања, показао је на 11 метара. Лопту је узео Глишовић и шутирао у десну страну, а бравуром се истакао голман Стефан Дражић, прочитавши намеру. Ученици тренера Кртолице бедем ривала пробили су средином полувремена, Балабановић је упослио Филипа Илића, чији ударац Кнежевић одбија у ноге Милисављевићу за вођство – 1:0.

Другу рецку уписао је Милисављевић у 58. минуту, искористивши поклон који се ретко добија, од одбране црвено-црних. Заобишао је чувара мреже и затресао је. Није се дуго чекало на нову радост, тек што је ушао у игру, Срђан Вујаклија савладао је Кнежевића, а погодак је потврдио Јаков Малбаша са гол-линије. Десетак минута касније искусни стрелац нациљао је стативу, овога пута он и Малбаша заменили су улоге. Добру партију, Филип Илић украсио је поготком за ТВ шпице, прихватио је лопту на десној страни пребацио двојицу чувара и послао је у рашље противничког гола.