MOCART BET PRVA LIGA

Mladost GAT – Jedinstvo Ub 3:4 (1:2)

Novi Sad – GAT arena. Gledalaca: 350. Glavni sudija: Simić. Strelci: N. Ilić u 39, Vukčević (iz penala) u 87. i Čečarić u 90. za Mladost GAT, Zubairu u 10. i 65, Karikari u 27. i 47. minutu za Jedinstvo. Žuti kartoni: N. Ilić, Brborić, Bugarin, Bjeloš (Mladost GAT), Dimitrić, Stanojević, Bogdanović, Doderović, Jovanović (Jedinstvo).

MLADOST GAT: Dražić, Tanasin, N. Ilić, Bugarin, Jezdović, Bjeloš (od 69. Jokić), Brborić (od 46. Popović), Đuričin (od 46. Živković), Kokanović (od 46. Vukčević), F. Ilić, Čečarić.

JEDINSTVO: Jovanović, Bogdanović, Stanojević (od 64. Denić), Miladinović (od 71. Rakić), Doderović, Andrić, Rajović, Radovanović, Zubairu (od 85. Stevančević), Dimitrić (od 64. Adamović), Karikari (od 85. Bošković).

Mladost GAT je još jednom potpisala kapitulaciju na svom terenu. Posle Inđije, OFK Vršca, užičke Slobode i Jedinstvo sa Uba odnelo je plen sa GAT arene. Takav epilog najavilo je rano vođstvo, Radovanović je izveo prekršaj na sredini terena, dok je Zubairu povukao loptu ka golu i raspalio iskosa sa 25 metara, a Dražić paradom ulepšao pogodak.

Igrao se 27. minut, na semaforu je stajalo 0:2, Dimitrić je izigrao čuvare, petom odložio do Doderovića koji centrira, a Karikari sa druge stative udarcem glavom duplira prednost. Domaćin je krenuo na sve ili ništa, posle kornera Đuričina, Bugarin je preusmerio loptu na drugu stranu, Bjeloš u padu odigrao ulogu asistenta, a Nemanja Ilić pogodio mrežu.

Dogovor iz svlačionice pao je u vodu u 47. minutu, posle prekida sa desne strane, Novosađani su izgubili posed, Filip Ilić je proklizao što je znao da kazni Karikari i iz kontre ponovo donese gostu +2 – 1:3.

Novi hladan tuš za domaće usledio je u 65. minutu, Zubairu je nadvisio Tanasina, a Dražić ispustio loptu – 1:4.

Kakvu-takvu nadu vratio je Vukčević sa kreča, prethodno je Bogdanović nepropisno zaustavio Kristijana Živkovića.

Mladost GAT se kasno probudila, a konačan ishod postavio je Bojan Čečarić, kombinovali su Živković i Tanasin, poslednji novajlija u redovima ,,gatovaca“ sa druge stative ublažio poraz, više nije bilo vremena za promenu.