МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Младост ГАТ – Јединство Уб 3:4 (1:2)

Нови Сад – ГАТ арена. Гледалаца: 350. Главни судија: Симић. Стрелци: Н. Илић у 39, Вукчевић (из пенала) у 87. и Чечарић у 90. за Младост ГАТ, Зубаиру у 10. и 65, Карикари у 27. и 47. минуту за Јединство. Жути картони: Н. Илић, Брборић, Бугарин, Бјелош (Младост ГАТ), Димитрић, Станојевић, Богдановић, Додеровић, Јовановић (Јединство).

МЛАДОСТ ГАТ: Дражић, Танасин, Н. Илић, Бугарин, Јездовић, Бјелош (од 69. Јокић), Брборић (од 46. Поповић), Ђуричин (од 46. Живковић), Кокановић (од 46. Вукчевић), Ф. Илић, Чечарић.

ЈЕДИНСТВО: Јовановић, Богдановић, Станојевић (од 64. Денић), Миладиновић (од 71. Ракић), Додеровић, Андрић, Рајовић, Радовановић, Зубаиру (од 85. Стеванчевић), Димитрић (од 64. Адамовић), Карикари (од 85. Бошковић).

Младост ГАТ је још једном потписала капитулацију на свом терену. После Инђије, ОФК Вршца, ужичке Слободе и Јединство са Уба однело је плен са ГАТ арене. Такав епилог најавило је рано вођство, Радовановић је извео прекршај на средини терена, док је Зубаиру повукао лопту ка голу и распалио искоса са 25 метара, а Дражић парадом улепшао погодак.

Играо се 27. минут, на семафору је стајало 0:2, Димитрић је изиграо чуваре, петом одложио до Додеровића који центрира, а Карикари са друге стативе ударцем главом дуплира предност. Домаћин је кренуо на све или ништа, после корнера Ђуричина, Бугарин је преусмерио лопту на другу страну, Бјелош у паду одиграо улогу асистента, а Немања Илић погодио мрежу.

Договор из свлачионице пао је у воду у 47. минуту, после прекида са десне стране, Новосађани су изгубили посед, Филип Илић је проклизао што је знао да казни Карикари и из контре поново донесе госту +2 – 1:3.

Нови хладан туш за домаће уследио је у 65. минуту, Зубаиру је надвисио Танасина, а Дражић испустио лопту – 1:4.

Какву-такву наду вратио је Вукчевић са креча, претходно је Богдановић непрописно зауставио Кристијана Живковића.

Младост ГАТ се касно пробудила, а коначан исход поставио је Бојан Чечарић, комбиновали су Живковић и Танасин, последњи новајлија у редовима ,,гатоваца“ са друге стативе ублажио пораз, више није било времена за промену.