МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Младост ГАТ – ГФК Слобода 0:1 (0:0)

Нови Сад – ГАТ арена. Гледалаца: 200. Судија: Стефан Филиповић (Јагодина). Стрелци: Старчевић у 48. минуту за Слободу. Жути картони: Илић (Младост), Јанковић и Цветић (Слобода).

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Дробњак, Н. Илић, Јокић, Ђуричин, Танасин, Павлица (од 63. Абаџија) Вукчевић (од 75. Кокановић), Јездовић (од 75. Керкез) Живковић (од 65. Бугарин), Поповић (од 63. Ф. Илић).

СЛОБОДА: Вукашиновић, Т. Глишовић, Рашковић (од 86. Цветић), Ђ. Глишовић, Р. Глишовић, Јанковић, Голубовић, Старчевић, Ђерић (од 70. Гајић), Петровић (од 72. Китановски), Јовановић.

Ни после шест кола Младост ГАТ не зна за победу у Првој лиги Србије. Плен са ГАТ арене однела је и екипа ГФК Слободе из Ужица.

Добру прилику имао је Иван Вукчевић, отео је лопту дефанзивцу гостију и шутирао, али истакао се Вукашиновић. Играло се између шеснаестеараца, а гол одлуке пао је у 48. минуту, Старчевић се из даљине одлучио на ударац и изненадио Елесина, доневши три бода. Младост је покушала да се освести, анемична игра у фази напада осликала се кроз број створених шанси за изједначење, а осим тога изабраници тренера Предрага Ристановића зналачки су сачували капитал и песмом на крају утакмице задовољни напустили Нови Сад.

Фудбалери Младости ГАТ покушаће да изађу из кризе у наредном колу, када ће гостовати Металцу у Горњем Милановцу.