После тачно 442 дана Младост ГАТ ће бити домаћин на својој ГАТ арени, у утакмици за бодове. Протекла сезоне била је, самим учешћем у Супер лиги, историјска, а након испадања тим са границе Сателита и Новог насеља играће са прволигашима. Премијерни меч за чету новог тренера, Немању Кртолицу, на програму је у недељу у 17.30 часова, када ће угостити екипу Радничког из Сремске Митровице.

– Нова сезона за екипу Младости ГАТ, као што сви знамо, која је у прошлом првенству изгубила статус суперлигаша. Овај тим је у великом процесу и надам се да ће у будућности имати једну од водећих улога у Првој лиги. За 20 дана урадили смо озбиљан посао, морам бити задовољан и уверен сам да ће екипа у недељу приказати праву игру и освојити три бода, која ће бити подстрек за даље утакмице у првенству.

Упркос великом броју новајлија, по речима тренера Кртолице списак није закључен.

– У току прелазног рока очекујемо долазак још два играча и са њима ћемо бити тврд орах сваком противнику.

Голман Владан Елесин, са преко стотину мечева у прва два ранга, бранио је за РФК Нови Сад 1921 у такмичарској 2022/23 и биће последња препрека нападачима ривала на путу до мреже.

– Сложио би се са шефом, у потпуности. Нема шта, екипа је одлично селектирана, са пар искусних уз талентовану Вошину децу. Респектујемо Митровчане, годинама су у врху, али имамо и ми амбиције. У недељу пред нашим навијачима желимо три бода, уз добру партију – рекао је Владан Елесин.

Карте за утакмицу ће се продавати на благајни испред стадиона, два сата пре почетка меча, а цена једне је 300 динара.