МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА: МЛАДОСТ ГАТ – СМЕДЕРЕВО 1924 1:1

На опроштају од јесење сезоне поготком Милана Јокића са беле тачке, у другом минуту надокнаде, Младост ГАТ је успела да анулира предност гостију из 39. минута и одигра нерешено са Смедеревом 1924 у заосталој утакмици 17. кола – 1:1. Када се узме у обзир како се одвијала утакмица, Новосађани су извукли слађи бод и са 15. места и исто толико бодова иду на паузу.

– Не могу да будем незадовољан нашом утакмицом у неком тактичко-техничком смислу, а оно са чим сам незадовољан јесте концентрација у тим минијатурама, финишу првог полувремена и самом крају утакмице, доста прекида, проласка кроз 16 метара и корнера без реализације. Мислим, са друге стране, да је утакмица била занимљива, динамична и садржајна. Преостаје нам да направимо анализу, да видимо зашто смо ту где јесмо, мада и ми већ неке одговоре имамо…Рекао сам играчима да није довољно само име и презиме, тај карактерни и такмичарски део је веома значајан. Да извучемо све оно добро, а све лоше да склонимо и амнестирамо да би у другом делу могли да уђемо конкурентнији у борбу за опстанак. Надам се на крају да ћемо испунити циљ и да ће овај тим остати у лиги – истакао је Душан Бајић после утакмице.

Дуел са Смедеревом 1924 био је последњи у овој години, чиме је кренуо одмор за фудбалере Младости ГАТ, а почетак припрема за наставак првенства заказан је за средину јануара.