МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

МАЧВА – МЛАДОСТ ГАТ 2:0 (2:0)

Стадион: Мачве. Гледалаца: 800. Судија: Дејан Петровић (Вршац). Стрелци: Елијах у 9, Сладојевић у 38. минуту.Жути картони: Марковић, Јовановић, Савковић, Гочманац, Мићановић (Мачва), Ђуричин, Вујаклија (Младост ГАТ).

МАЧВА: Гочманац, Враштановић, Мијаиловић (од 66. Марковић), Јовановић, Елијах (од 52. Јововић), Сладојевић, Ристивојевић, Новаковић (од 79. Мићановић), Радуновић, Савковић, Пејовић (од 79. Бранковић).

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Дробњак, Н. Илић, Керкез, Јокић, Кокановић (од 84. Абаџија), Танасин, Вукчевић (од 84. Павлица), Живковић (од 75. Ф. Илић), Балабановић (од 58. Вујаклија), Ковачев (од 58. Ђуричин).

Младост ГАТ враћа се празних шака из Шапца. Очекивало се да ће промена тренера размрдати екипу,али десило се супротно. Већ у 9. минуту сусрета Шапчани су најавили радост, Мијаиловић се ослободио чувара, упослио Радуновића, који пише асистенцију, а Елијах са правог места задаје први ударац Новосађанима – 1:0. У јаловим налетима и након удараца из угла покушавали су, капитен Танасин и другови, да врате утакмицу на почетак, међутим за безидејну игру кажњени су у 38. минуту. После корнера расположеног Мијаиловића и гужве у петерцу, Сладојевић је повисо на – 2:0.

Марко Керкез упутио је одличну лопту у срце шеснаестерца, Вукчевић закаснио, па није било промене. Уласком у игру Филипа Илића, повезали су се навални редови, а његов ударац са 25 метара завршио је мало поред места где се спајају пречка и статива. Недуго, Јокић и Танасин изиграли су одбрану домаћих, десни бек Младости је одмерено центрирао, док је Павлица лоше захватио лопту и прилика је отишла у неповрат.

У следећем колу, Младост ГАТ ће угостити екипу ГФК Слободе из Ужица.