После ремија без голова у дуелу са Металцем у Горњем Милановцу, Младост ГАТ ће јурити први тријумф против Јединства са Уба у сутрашњем двобоју на ГАТ арени. Утакмица је заказана за 16 сати.

– Очекује нас јако тешка утакмица са једним квалитетним противником – каже први сарадник Бранка Жигића, Саво Павићевић. – Јединство је екипа која у својим радовима заиста има прегршт изузетних индивидуалаца и као екипа су добри и сигурно не заслужују ову позицију на којој су сада, а то је 11. место са 8 бодова. То бих рекао сигурно и за нас. Ту смо Бране и ја две недеље и ово је трећа утакмица како водимо Младост. Прве две утакмице нисмо добили оно што смо очекивали. Било је неких назнака, било је промене, међутим, једноставно дуг је ово процес и радимо ка томе да буде боље. Оно што нас радује, то је да је у Горњем Милановцу одиграна једна права такмичарска утакмица са наше стране, тимска игра, показала је ова група да може много. Заиста су одиграли на високом нивоу, како тркачком, тако и тактичком сви до једног и момци који су почели и ови који су ушли у игру, видело се шта хоћемо, видело се да се, једноставно, кроз тренинге и  кроз тренажни процес упија то што тражимо од њих – истакао је Павићевић, уз коментар претходних издања.

Потом је пред суботњи меч са Убљанима поручио:

– Против Јединства са Уба идемо на победу. Наравно, рекао сам да је Јединство добра, квалитетна екипа, али уз дужно поштовање ми идемо на три бода. Радује да играчи на тренинзима изгледају заиста квалитетно, дају максимум, раде јако добро и то нам је онако нека слика да можемо сутра очекивати позитиван резултат. Сви смо у погону, сви момци тренирају, наравно доћи ће до промена у саставу. Још увек се тражи тим и неке ротације сигурно постоје, али до сутра ћемо одлучити ко ће почети. Надам се да ће екипа која изађе, заједно са момцима на клупи, дати максимум и да ћемо се радовати после утакмице – рекао је Саво Павићевић.

Марко Бугарин, високи штопер заједно са саиграчима из одбране неутралисао је налете Милановчана и заслужио одличну оцену у минулом колу.

– Као што је тренер Саво рекао, сутра играмо против јако доброг противника, али сматрам да ако будемо испунили све што стручни штаб тражи од нас, мислим да резултат неће изостати. Тренирамо добро, радимо добро, почели смо да упијамо то што тренери траже од нас и већ у Милановцу је то доста боље изгледало. Верујем да ћемо сутра бити прави и да ћемо узети три бода. Идемо на победу. Сваки други резултат за нас је неуспех – поручио је Марко Бугарин, појачање са суперлигашке позорнице пред меч са Јединством.