Погодио је шеф струке Младости, Душан Бајић,  увођењем у игру Драгана Кокановића, на полувремену сусрета са ГФК Слободом и офанзивни везиста одговорио је на правим начин, асистенцијом и голом, лансирајући „гатоваца“ до победе на премијери.

– Нисмо отворили сусрет у складу с принципима игре на којима инсистирамо – каже кормилар Бистричана, Душан Бајић, којем су играчи тријумфом честитали 46. рођендан. – Због тога у првих 45 минута нисмо били сугестивни, иако је и тада Вукадиновић имао добру прилику за гол. У наставку, међутим, успели смо да се наметнемо на терену, постигнемо два, а могли смо и још један погодак. Читава екипа деловала је пуно боље, баш у складу с реномеом који момци имају, а и млади Кокановић је, асистенцијом и поготком, доказао квалитет.

Младост ГАТ ће се у другом колу наставка одмерити са још једним директним конкурентом, Металцем.

– Окренути смо тој утакмици и потрудићемо се да је максимално припремимо. Уколико бисмо успели и у њој да узмемо сва три бода, бићемо сасвим близу месту које обезбеђује прволигашки статус. Верујем да ће и публика на ГАТ арени стати уз нас, да ће гледаоци да дођу у великом броју, а од играча очекујем максимални приступ сусрету. Идемо даље ка циљу који смо зацртали – рекао је Бајић.